Calanova Grand Golf

To lejligheder til leje på ugebasis i moderne og hyggeligt ejedomskompleks på Costa del Sol. Blot en halv times kørsel fra Malaga Lufthavn. Nærmest by er Mijas Costa.

Der er flere lækre golfbaner i nærheden. Blandt andet Calanova Golf, der ligger med udsigt fra begge lejligheder, og La Cala Golf Resort med tre flotte 18 huls baner ligger 10 minutters kørsel op ad bjerget.

Med til lejlighederne hører en gårdhave med to større swimmingpools, hyggelige solpladser og en bar, der er åben i højsæsonen. Der er også en fin legeplads til børnene samt minitennisbane til fri afbenyttelse.

Byen Mijas Costa ligger 10 minutters kørsel fra lejlighedskomplekset. Her er der gode indkøbsmuligheder og badestrand. Lejlighederne ligger 10 minutter fra en lille by, der hedder Mijas Costa med nærmeste badestrand. Herudover findes et par hyggelige barer, restauranter og et mindre supermarked.

Se her google vejbeskrivelse fra Malaga Lufthavn: